četrtek, 17. april 2008

Vrnili so se na kraj zločina

V Mehiki so imeli mini koncert. Evforija fanov, da so ponovno lahko občudovali svoje idole, je bila tako velika, da so nekateri celo omedleli.

Dulce:"Srečni smo, da smo se vrnili. Čeprav to ni cel koncert, zapeli smo približno polovico pesmi. Smo pa srečni, da smo se vrnili k našim ljudjem, v naš dom."

Mnogi fani so prišli že mnogo pred koncertom. Ni jim bilo mar, da so prišli peš ali pa se pripeljali v avto, kjer so bili stisnjeni kot sardine. Zunaj so bili stojnice na katerih si zares našel vse kar je povezano z RBD (kape, majice, jopice, slike, obeski za ključe ...). RBD-jevci pa so se noter, v popolni zasedbi, pripravljali za mini koncert.

[Tudi danes si snemala telenovelo.]

"Da. Trudimo se, da bi se, da bi lahko bila v obeh projektih 100%", je povedala Maite.



Oboževalci so zares ponoreli. Vsi kričijo imena svoj največjih idolov.

Anahi je zaupala, da je glavna pesem za njeno kampanjo že v delu.

Anahi:"Glede tega imam veliko zamisli. Sama pesmi ne znam skomponirat zato, do neke mero, ko stvar še lahko obvladujem, to naredim v mislih in potem za pomoč zaprosim producente."

Medtem pa je Christian tarča posmehov, ko ima vaje s svojo gledališko igro, Avenio Q.

Christian:"Vaje... Če ne bi bilo Mona, zakaj bi potem uporabljal glas?"

[Kako to naredi?]

"Nikol nam ni pokazal kako naredi glas Mona", je rekla Anahi. Christian ni ostal dolžen in je takoj odvrnil."Naj bo to presenečenje zanje:"

RBD pa danes že nadaljujejo s svojo turnejo.

Poncho:"Bolivija, Paragvaj, Venezuela, Brazilija, Čile, Peru... Potem gremo še v Evropo: Poljsko, Slovaško, SLOVENIJO, Romunijo, potem pa še v Španijo", je zaključil Poncho, ko je našteval, kje vse bodo imeli koncerte.

Ni komentarjev: