sreda, 9. april 2008

RBD na zmagovalni šoli II.

BROWNSILLE - Dijaki šole Saint Jospeh niso mogli verjeti svojim očem. Pred njimi je stala skupina RBD v popolni zasedbi. Skupina je tam namreč imela privatni koncert, katerega si je šola zaslužila na tekmovanju.

La Frontera je imela poplni dostop do članov. Z njimi je naredila tudi kratek intervju. Anahi, Dulce Maria, Maite, Alfonso, Christian in Christopher so se prvo sestali z 22 mladimi, ki so imeli možnost člane pobližje spoznati. Z njimi so lahko klepetali, se slikali in dobili avtograme. Zbrani so bili na podlagi najbolj uporniškega stila.

Z več kot 10 milijonov prodanih CD-jev na mednarodni ravni, samo 4 leta skupnega delovanja, se RBD-jevcem zdi, da živijo svoje sanje.

"Tega nismo nikoli pričakovali, presenetilo nas je, kljub temu, da smo trdo delali, za seboj smo pustili svoja življenja, da se lahko posvečamo publiki, zaradi katere smo danes to, kar smo", je povedala Anahi.

15.2. so imeli v sklopu najnovejše turneje koncert v Hidalhu Texas, danes so se vrnili v Valle de Texas na privatno šolo in s tem osrečili 850 dijakov.

Poncho je povedal:"Smo ogledalo mladosti. Preprosto želimo našo glasbo podariti mladim za nekakšno zabavo oz. razvedrilo."

"Mislim, da smo dovolj jasno povedali, da smo mi skupina ljudi, ki dela za ljudi in dokler bodo ljudje želeli, da smo na sceni, tako dolgo tam tudi bomo, ne glede na ovire", je dejal Christian Chavez.

Očitno je, da se bo nekoč poglavje za skupino RBD zaključilo, a to zaenkrat skupino 6 mladih upornikov ne skrbi.

Mini koncert je trajal približno eno uro. Cel čas je bilo moč slišati polno glasnih krikov, manjkalo pa ni niti solz, saj je bil ves prostor je bil napolnjen z veliko čustvi. Dijaki pa so prepevali skupaj s svojimi idoli pesmi kot so: Inalcanzable, Ser o paracer, Celestial, Fui la nina, Rebelde, Salvame in mnoge druge.

Ser o Paracer



Fui la nina



V GALERIJI pa imate tudi že nekaj slik iz koncerta.

Ni komentarjev: