četrtek, 17. april 2008

Los 40 Principales

Počasi se je že prireditev 40 Principales bližala h koncu, ko se je na veličastnem odru stadiona Aztece pojavil RBD. Peli so svoje uspešnice, pripravili svoje privržence k plesu ter povzročili nasmeh na ustnicah vseh udeležencev v dvorani.

Pesem Rebelde, po kateri je sekset pred 4 leti postal znan, je bila prva, ki so jo zapeli v sklopu te prireditve.


Skupina je trenutno na sredini svoje turneje, ki se je začela v ZDA, zdaj se nadaljuje po Južni Ameriki, na koncu pa pridejo še v Evropo.




Christopher, Poncho, Christian, Anahí, Dulce Maria in Maite so svoj nastop nadaljevali s pesmijo Y no puedo olvidarte, ki sicer še ni najbolj znana, vendar so jo udeleženci z veseljem prepevali z njimi.


Po dvema živahnima pesmima, so RBD-jevci postali romantični. Zapeli so njihov prvi singl iz albuma Empezar desde cero, Inalcanzable. Stadion Azteca se je razsvetlil.


S četrto pesmijo so zaključili svoj nastop. Empezar desde cero, njihov aktualen singl, je bila pesem s katero so se poslovili od njihove ploskajoče in navdušene publike.

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

jaz bi rabla slovenske prevode nekaterih njihovih komadov, pa bi mi vi tu najbrz znali pomagat ne? nimam pojma kje bi jih nasla, rabim pa predvsem te ki se vrtijo v nadaljevanki. bi bila zelo hvalezna ce bi jih objavli ali povedali kje jih lahko najdem, jih rabim za neko darilo =)
lp

rbd-slovenija pravi ...

pisi mi na rbd.slovenija@gmail.com