četrtek, 26. marec 2009

[Dulce] Pela bo z Akonom

Pevka in igralka Dulce Maria je zelo vesela zaradi sodelovanja z Akonom. Do skupnega projekta so prišli preko diskografske založbe, katera bo izdala nov Dulcin CD.

Povedala nam je, da je s raperjem posnela špansko verzijo pesmi Beautiful. S tem se je pridružila spisku znanih izvajalcev, kot so Gwen Stefani, Leona Lewis, Lady GaGa, Kat Deluna in Ciari, ki so z Akonom posnele duet.

»Vesela sem, saj je Akon pomemben pevec v ZDA in drugje po svetu. Sodelovanje z njim je edinstvena priložnost … Od vsega, kar je naredil, mi je najbolj všeč pesem The sweet scape (z Gwen Stefani) in Just dance (z Lady GaGa). Njegov prejšnji CD mi je bil zelo všeč, novega pa šele spoznavam« je povedala igralka.

Dulce je posnela del pesmi, ki sta jo v originalu pela Colby O`Donis in Kardinal Offishal. »Pela bom ta del, a v španščini. Prevedel ga je Carlos Lara, original pa je napisal sam Akon.«

Protagonistka telenovele Verano de amor bo ameriškega pevca spoznala naslednji teden, ko bosta skupaj posnela video in pesem skupaj zapela 1. aprila na festivalu Los 40 principales.

»31. marca bova posnela video, a nimava še nobenih podrobnosti. Upam, da bo Akonu publika všeč«

Čeprav je 31-letni izvajalec dobil Grammyja v kategoriji rap, dva v R&B in enega v kategoriji POP, Dulce meni, da on ni ne raper ne hiphoper: »Akon ni rap … on je elektro pop«.

Za konec je še povedala, da ne sme izdati ime diskografske hiše, saj še ni podpisala pogodbe, ter, da bo na festivalu poleg dueta z Akonom zapela tudi pesem El verano.

Ni komentarjev: