ponedeljek, 23. marec 2009

[Maite] O Mujeres asesinas

Igralke Maite Perroni, Galilea Montijo in Paty Navidad bodo združile svoje talente in se spremenile v "Mujeres Asesinas" v delu imenovanem "Las Garrido, codiciosas", ki bo nastal pod okriljem Mafer Suarez, ki je z delom pričela že to soboto.

Ob tej priložnosti bodo igralke združile kvaliteto in kvantiteto, ki nam jo že predstavile pred kamerami, da bodo zaigrale sestre Garrido, ki združijo svoje moči, da kruto ubijejo moškega, ki jih je maltretiral.

V intervjuju z Notimex so govorile o tem novem izzivu, kjer jih bo spremljal igralec Manuel Ojeda, ki bo oživel moškega, ki postane žrtev sester Garrido.

Maite Perroni, ki bo igrala Marcelo, je priznala, da ji je ob prvem branju scenarija postalo kar malo slabo, ko si je predstavljala vse krutosti. Zaveda pa se, da je to velik izziv za njeno kariero in ga bo to priložnost maksimalno izkoristila. Povedala je še, da je v tem trenutku popolnoma predana temu projektu, in svoji publiki želi, da jim bo nanizanka všeč, saj se bo potrudila in dala vse od sebe. "Spremenila se bom v morilko, zaradi težavnosti vloge in zanimive zgodbe."

Ni komentarjev: