nedelja, 8. marec 2009

[RBD] Kdo bo najbolj uspešen?

Med temi štirimi leti si imel si imel tvojega naj upornika. Izbiral si med Christianovo karizmo, Dulcino čutnostjo, Maitino lepoto, Ponchovo preprostostjo, Anyno simpatijo in Christopherjevo očarlivostjo. Sedaj, ko so se razšli .. Kdo misliš da bo najbolj uspešen?

Dulce
Rdečelaska skupine je stavila na dvojno igro. Na eni strani je protagonistka telenovele Verano de amor, katere uvodno pesem je nepisala in zapela sama. Na drugi strani pa nam Dulce obljublja prvi solo CD, ki bo morda vseboval pesem Verano.

Anahí
Ob razpadu skupine je bila Anahi najbolj prizadeta. Sedaj je od tega že nekaj mesecev in pevka že pripravlja pesmi za svoj nov album. Ta album naj bi bil pop zvrsti, vseboval pa naj bi kar nekaj pesmi, ki jih je napisala sama.

Ucker
Najbolj diskreten glas skupine, je že napovedal začetek svoje solo pevske kariere. Govorimo o Christopherju Uckermannu, ki je pred nekaj dnevi v prodajo spravil svoj prvi singel imenovan Light Up the World Tonight. Za njegov prvei album obljublja veliko različnih zvrsti glasbe, med drugimi tudi rock.

Poncho
Že ko je bil RBD še na sceni, je Poncho dal jasno vedeti, da je njegova strast igranje. Malo po malo so se mu odpirale poti in tako je Poncho pristal na velikem platnu. Herrera je trenutno v Venezueli, kjer snema film Venezzia.

Maite
Čeprav b načrtih nima izdaje albuma, so za Maite glasba in igralstvo popolna kombinacija. Medtem ko čakamo, če se bo odločila za nov album, lahko gledamo na televiziji telenovelo Cuidado con el ángel z Maite v glavni vlogi.

Christian
Za večino oboževalcev je imel Christian Chavez najboljši glas v skupini. Chris je že izdal svojo prvo solo pesem imenovano Pedazos. Pesem je pop balada in govori o ljubezni. Napisal jo je sam, vključil pa jo bo na svoj prvi solo CD. Med tem časom, se Christian posveča kampaniji, ki osvešča mlade o AIDSu.

Kdo misliš, da bo nabolj uspešen? Uporabniki Univisiona lahko glasujete tukaj.

Ni komentarjev: